C/ Roger de Llúria, 8 Bajo - Terrassa

937850293

678378888

Extintors i sistemes contra incendis a Barcelona

Catàleg d’extintors i productes contra incendis d’Extintors

A Extintors TE-GO disposem d’una àmplia gamma de productes per a solucionar qualsevol classe d’incidència produïda pel foc, ja sigui per l’extinció, com per la prevenció d’incendis. Els extintors i sistemes contra incendis a Barcelona que posem a la teva disposició estan completament homologades i compten amb les garanties dels millors fabricants a escala nacional i internacional.

Existeixen diferents classes de focs i tenim articles per a cadascun d’ells

Existeixen diferents classes de focs, depenent de la seva naturalesa i, per tant, també hi ha diferents classes de solucions per a cadascun d’ells. A Extintors TE-GO podràs adquirir el que necessites al millor preu i, el més important, amb la màxima seguretat.

El nostre servei d’enginyeria s’encarrega d’assessorar personalment a cada client, per poder oferir-te la resposta més adequada a cada instal·lació i ajudar-te així a implantar el sistema preventiu més eficaç. No totes les empreses són iguals, per la qual cosa també seran diferents els sistemes a aplicar a cada cas. Nosaltres, com experts, et recomanem el més apropiat i t’explicarem el seu sistema d’implantació en el teu edifici, oficina, local o nau industrial.

CLASSES DE FOC

CLASSE A

Foc sec - Fusta - Teixits

CLASSE B

Foc líquid - Oli - Greix - Gasolina

 

CLASSE C

Foc elèctric – D’hidrocarburs - Generadors - Butà

CLASSE D

Foc en metalls lleugers - Alumini - Titani

 

Per implantar i mantenir els extintors i sistemes contra incendis a Barcelona, a Extintors TE-GO et donarem una resposta reglamentada i eficaç. Posa’t en contacte amb nosaltres ara mateix i explica’ns que és el que necessites.