C/ Roger de Llúria, 8 Bajo - Terrassa

937850293

678378888

Empresa contra incendis a Barcelona

Extintors TE-GO és una consolidada empresa de prevenció contra incendis a Barcelona i Catalunya

Empresa contra incendis a Barcelona

Després de més de 30 anys dedicats a la prevenció d’incendis, es pot dir que a Extintors TE-GO estem especialitzats en la venda i distribució de tota classe de productes, senyalització i articles dedicats exclusivament a la prevenció d’incendis. Concretament, som una empresa contra incendis a Barcelona referent a tota Catalunya, que t’ofereix productes de qualitat, completament homologats.

Articles de prevenció d’incendis personalitzats per a cada classe de sector

A Extintors TE-GO aportem solucions adaptades a cada client en què a sistemes de prevenció i protecció contra el foc es refereix. Venem els nostres productes tant a empreses i oficines com a indústries i grans magatzems, entre altres clients. Posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels mitjans que et facilitem en aquesta web i et donarem tota la informació que ens sol·licitis.

L’equip de la nostra empresa contra incendis a Barcelona està compost per personal qualificat i amb formació continuada, la qual cosa ens permet mantenir sempre el millor servei, amb tota la serietat i seguretat que et mereixes. La seguretat no és un joc i a Extintors TE-GO som molt conscients d’això.

Tots els productes i sistemes contra incendis que comercialitzem a Barcelona i Catalunya estan degudament certificats per CE, amb el segell distintiu d’AENOR.

Especialistes en sistemes contra incendis a Barcelona

Contacta amb nosaltres i sol·lícita informació personalitzada sobre els nostres productes i sistemes contra incendis. Tenim justament el que necessites. Confia en Extintors TE-GO.

VULL CONTACTAR AMB EXTINTORS TE-GO