C/ Roger de Llúria, 8 Bajo - Terrassa

937850293

678378888

Empresa contra incendis homologada a Barcelona

Empresa homologada per la instal·lació i manteniment de sistemes contra incendis a Catalunya

Empresa contra incendis homologada a Barcelona

A Extintors TE-GO fa més de 30 anys que ens dediquem en exclusiva a la venda i distribució de tota classe de sistemes contra incendis a Catalunya. El nostre servei no finalitza amb la venda de l’article, sinó que ens desplacem fins a la teva adreça i ens encarreguem personalment de la instal·lació de tots els sistemes que hagis adquirit. Després, t’explicarem detalladament el seu funcionament i donem resposta a tots els dubtes i preguntes que ens plantegis.

T’ajudem a complir amb la normativa vigent en matèria de seguretat i prevenció d’incendis.

És molt important complir amb la normativa vigent a Espanya, ja que no només està en joc la salut dels treballadors o clients, sinó el prestigi de l’empresa. Les visites contra incendis homologats i que compleixin amb totes les exigències depenent de la teva activitat o la classe d’espai.

La nostra empresa contra incendis homologada a Barcelona compta amb una destacada presència en el gremi, acreditada per les següents associacions a les quals pertanyem:

AERME

AERME
Associació Espanyola d’Empreses Instal·ladores i Mantenidores d’Equips i Sistemes de Protecció Contra Incendis

GRIMEC

GRIMEC
Gremi d’Instal·ladors i Mantenidors d’Extintors i Sistemes Contra Incendis de Catalunya

RECI

RECI
Estem registrats en el RECI com Empresa Instal·ladora i Mantenidora d’Aparells, Equips i Sistemes de Protecció Contra Incendis