C/ Roger de Llúria, 8 Bajo - Terrassa

937850293

678378888

Empresa

Empresa contra incendis a Barcelona

Empresa contra incendis a Barcelona

Després de més de 30 anys dedicats a la prevenció d’incendis, es pot dir que a Extintors TE-GO estem especialitzats en la venda i distribució de tota classe de productes, senyalització i articles dedicats exclusivament a la prevenció d’incendis. Concretament, som una empresa contra incendis a Barcelona referent a tota Catalunya, que t’ofereix productes de qualitat, completament homologats.

Empresa contra incendis homologada a Barcelona

Empresa contra incendis homologada a Barcelona

A Extintors TE-GO fa més de 30 anys que ens dediquem en exclusiva a la venda i distribució de tota classe de sistemes contra incendis a Catalunya. El nostre servei no finalitza amb la venda de l’article, sinó que ens desplacem fins a la teva adreça i ens encarreguem personalment de la instal·lació de tots els sistemes que hagis adquirit. Després, t’explicarem detalladament el seu funcionament i donem resposta a tots els dubtes i preguntes que ens plantegis.

Instal·lació de sistemes contra incendis a Barcelona

Instal·lació de sistemes contra incendis a Barcelona

Ens trobem a Terrassa, Barcelona, encara que treballem al llarg de tota Catalunya. Posa’t en contacte amb nosaltres, explica’ns el que necessites i t’assessorarem personalment sense cap classe de compromís.